Communicatie op afstand

Gestroomlijnd en real-time informatie delen

Communicatie op afstand. Met de geïntegreerde visuele Communication Services van Ricoh Document Center Brabant kunt u gestroomlijnd en real-time informatie delen en samenwerken, zodat u op doeltreffende wijze tegemoetkomt aan de eisen die gesteld worden door steeds flexibeler wordende mobiele werkpatronen.

Vergadermiddelen

Iedereen wil overal snel en veilig met collega’s en klanten kunnen overleggen en efficiënt samenwerken. Ook op afstand, zonder eindeloos heen en weer te hoeven reizen. De vergadermiddelen van Ricoh Document Center Brabant bieden de oplossing! Met onze interactieve borden deel je bovendien realtime en makkelijk alle relevante informatie. De borden communiceren ook met tablets, smartphones en pc’s.

Dit vraagt ook om online samenwerken en videovergaderen. Met Cloud2Meet kiest u voor een toekomstbestendige totaaloplossing voor online videovergaderen.

Online bereikbaar
Cloud2Meet van Ricoh is een schaalbare dienstverlening waarmee gebruikers kunnen bellen en videovergaderen in de cloud. Ook is het mogelijk om in beeld presentaties of documenten te delen.

Na installatie zijn collega’s en externe relaties online bereikbaar voor iedereen met een:

  • videovergaderdevice van traditionele fabrikanten
  • (mobiel) device met o.a. Skype for Business of WebRTC
  • telefoon, via een speciaal (inbel)nummer

Elk apparaat of virtuele vergaderruimte krijgt een eigen ‘telefoonnummer’. Deze code heeft dezelfde opbouw als een e-mailadres.

AV-middelen

Ricoh Document Center Brabant levert alle benodigde AV-middelen, van volledig ingerichte vergader- en presentatieruimtes, tot aan Digital Signage en narrow-casting oplossingen.