040 - 820 02 13
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Cloud infrastructuur

Een IT-platform dat bij je past

Wanneer je sneller en slimmer – dus efficiënter – wilt werken en het bedrijfsresultaat wilt verbeteren, is het belangrijk om een IT-platform te kiezen waarop IT-diensten eenvoudig geactualiseerd en geïnnoveerd kunnen worden. Nu worden verreweg de meeste IT-diensten vanuit de cloudtechnologie ontwikkeld en aangeboden. Ook leveranciers van IT-applicaties maken de beweging naar Software as a Service (in de cloud) of hebben die al gemaakt. Daardoor kan veel flexibeler worden ingespeeld op de klantbehoefte.

Stabiliteit

De cloud biedt de beste basis voor online samenwerking, uitwisselen van data en een grote hoeveelheid diensten die je naar behoefte kun aanzetten. Bovendien hoef je in de cloud minder te investeren in hardware, serverruimte, beheer en licenties. Je betaalt vooral voor het gebruik van de diensten die je in de cloud afneemt. Tegelijk zijn er situaties denkbaar waarin de cloud wordt gecombineerd met on premise oplossingen. Waar het om gaat, is een stabiel platform waarop alle door jou benodigde applicaties probleemloos draaien. Dan kun je altijd en overal bij bestanden, informatie en inzichten die je nodig hebt om je organisatie trefzeker te sturen. Niet alleen op kantoor, maar ook vanuit huis en zelfs onderweg

Capaciteit

Uit een gedegen assessment komt naar voren aan welke eisen het IT-platform van jouw organisatie moet voldoen. Vervolgens stellen we vast welke specificaties daarbij horen, waarbij we het ‘niet te veel, niet te weinig’ principe aanhouden. De maximale capaciteit van het platform wordt alleen geleverd wanneer die nodig is en kan eenvoudig worden afgeschaald. Je betaalt dus naar gebruik (en niet naar bezit).

Security

Bij de inrichting van een IT-platform is security van cruciaal belang. In het ontwerp gebruiken we Secure by Design om locaties veilig met elkaar te verbinden en de systeemveiligheid te waarborgen. Tijdens de opbouw worden de elementen van het IT-platform op veiligheid getoetst. Als het draait, blijven we de security monitoren. Zo houd je, ook bij wijzigingen, constant zicht op veiligheid en compliance.

Toekomstgericht

Vanuit een multi-cloud gedachte kunnen we meerdere bouwstenen aan elkaar koppelen, legacy applicaties flexibel uitfaseren en SaaS-applicaties in het platform integreren. Daarmee verzeker je de continuïteit van je bedrijfsvoering en heb je een platform dat ook in de toekomst aan de behoefte van jouw organisatie voldoet. De roadmap voor innovatie(s) maken we samen.

Optimaal resultaat

Om in een dynamische wereld te verbinden en te groeien, moet je als organisatie snel kunnen handelen en direct kunnen inspelen op de veranderende eisen en wensen van jouw omgeving, zowel extern als intern. Door IT-technologie in te zetten waar dat meerwaarde oplevert, maak je het verschil voor je klanten en je medewerkers. Daardoor kun je makkelijker samenwerken, zakelijke relaties eenvoudiger onderhouden, laten zien dat je een organisatie ‘van deze tijd’ bent en ook nog eens de automatiseringskosten verminderen. De optelsom van al die factoren zorgt voor een optimaal resultaat.

Boek een 1-op-1 sessie

Tijdens een kosteloze inspiratiesessie van 30 minuten via Teams denken wij met je mee over de cloud die het beste bij je past en de manier waarop je jouw cloudstrategie naar de praktijk vertaalt. Wil je het liever hebben over de migratie van jouw IT-omgeving naar (en het beheer in) de cloud? Dat mag natuurlijk ook. We helpen je in elk geval graag verder!

Boek een 1-op-1 sessie