RDC Brabant: experts in jouw regio

Efficiënter en effectiever werken. Met de juiste printapparatuur, slimme IT-oplossingen en praktische organisatie van je informatie. Het enthousiaste en servicegerichte team van RDC Brabant in Eindhoven staat voor je klaar.

RDC Brabant: lokale partner, internationale expertise

RDC Brabant is jouw ‘lokale multinational’ voor IT & Document Solutions. Ons team combineert de voordelen van een compact, dynamisch en lokaal georienteerd bedrijf met de kennis en innovatiekracht van Ricoh: wereldwijd marktleider.

Altijd dichtbij

Ons kantoor is gevestigd in Eindhoven. Middenin de regio. Onze experts komen hier ook echt vandaan. Dat betekent: persoonlijk advies en snelle, vakkundige service bij jou in de buurt. Binnen RDC Brabant zijn onze mensen de belangrijkste succesfactor.

Onze expertise

Als organisatie kun je bij ons terecht voor innovatieve documentoplossingen. Dat loopt uiteen van plaatsing van een printer tot implementatie van een compleet managementinformatiesysteem. Onze expertise: informatiestromen verregaand optimaliseren. Zodat je tijd en kosten bespaart, overzicht creëert en prettiger werkt. Met meer slagkracht.

Ontdek de voordelen

Van multifunctionele printers en digitale factuurverwerking tot innovatieve softwareoplossingen. Stroomlijn je informatie- en documentstromen, samen met ons team in Eindhoven. Jouw voordeel:

• Significante kostenbesparing
Verbeter je (digitale) workflow met passende soft- en hardware.

• Hogere productiviteit
Werk slimmer en effectiever (op afstand), met apparatuur die altijd werkt.

• Maximaal gemak
Al onze oplossingen zijn eenvoudig en intuïtief in gebruik.

• Tevreden medewerkers
Perfect werkende apparatuur en software-oplossingen verhogen het werkplezier.

Ricoh, a Digital Services Company

Ricoh Document Center Brabant werkt nauw samen met Ricoh. Als Digital Services Company brengt Ricoh organisaties vooruit. Met innovatieve technologieën die professionals optimaal laten werken en samenwerken.

Sinds 1 april 2021 hoort IT-leverancier Avantage bij de Ricoh-familie. Avantage levert IT diensten en solutions. Dit betekent dat we jou kunnen helpen met een veilige en solide infrastructuur, efficiënte en gebruikersvriendelijke (online) service en ondersteuning, en hulp bij de adoptie van innovaties.

Kijk voor meer informatie op: www.ricoh.nl en www.avantage.nl

Kennismaken?

Meer informatie of vrijblijvend kennismaken? Neem contact met ons op via 040 82 00 213 of verkoopadvies@ricohbrabant.nl. Of vul het contactformulier in. Dan ontvang je zo snel mogelijk reactie.