Kantoorprinter vergelijken

Maak een weloverwogen keuze

Een printer is een keuze voor jaren. Je wilt er prettig mee werken. En je wilt dat hij de functionaliteiten biedt die je écht nodig hebt. Maar het aanbod is enorm. Hoe maak je een toekomstbestendige keuze? Een kantoorprinter vergelijken doe je eenvoudig online, via de keuzehulp van Ricoh. Ricoh Document Center Brabant geeft je graag advies.

A4, A3 of allebei? Alleen printen of ook scannen en kopiëren? Zwart-wit of kleur? Tijdens je zoektocht naar een nieuwe printer ontdek je hoe uitgebreid de keuze is in mogelijkheden. Wat is de beste zakelijke printer, of: wat is de beste zakelijke all in one printer? Je wilt dat de printer het altijd goed doet, maar je hoeft geen overbodige functionaliteiten.

Vooraf een kantoorprinter vergelijken via de keuzehulp van Ricoh is daarom altijd een goed idee. Zo kun je eenvoudig de optimale zakelijke printer kiezen.

Ricoh kantoorprinter vergelijken

Je kantoorprinter vergelijken met onze zakelijke printers levert waardevolle inzichten op. Is je huidige printer voorzien van de nieuwste kostenbesparende technologie? En hoe energiezuinig is hij? Wat is de afdruksnelheid? En wat zijn je wensen hierin. Een zakelijke printer kiezen pak je op deze manier weloverwogen aan.

Kantoorprinter vergelijken: hier kun jij op letten

Heb je al een nieuwe printer op het oog en ga je deze kantoorprinter vergelijken met andere printers op de markt? We geven je graag enkele tips om op te letten bij de keuze voor de beste zakelijke printer:

  • afdruksnelheid
  • beschikbare papierformaten
  • opties voor scannen en kopiëren
  • gebruiks- en aanschafkosten
  • beveiliging
  • aanschafprijs

Beste zakelijke all in one printer kiezen

Wordt het een multifunctionele printer maar weet je nog niet zeker welke? Met de keuzehulp zie je direct welke printer aansluit bij jouw onderneming. En kun je de beste zakelijke all in one printer kiezen. Eenvoudig je ideale kantoorprinter vergelijken doe je met de keuzehulp.

Advies van een expert

Naast online je kantoorprinter vergelijken kun je altijd bij Ricoh Document Center Brabant terecht voor deskundig advies. Heb je behoefte aan meer informatie of een oplossing op maat?

Neem contact op