Kopieermachines

Haarscherpe kopieën in een handomdraai

Hoogwaardige kopieën maken in een handomdraai? Van een enkele uitdraai tot grote volumes: met één van de professionele kopieermachines van Ricoh Document Center Brabant kopieer je altijd soepel en snel. Ga voor hoogwaardige kwaliteit en maximaal gemak: kies het juiste kopieerapparaat voor jouw organisatie.

Kopieermachines zijn er in tal van verschillende uitvoeringen. Wil je alleen kopiëren in zwart-wit of ook in kleur? En kies je voor A4-formaat, of zijn er ook wensen voor A3, A1 of A5? Wat je behoefte ook is, bij Ricoh vind je altijd een kopieerapparaat dat aansluit bij jouw organisatie.

Maximale continuïteit, optimale beeldreproductie
Kopieer je dagelijks grote volumes documenten? Dan wil je zeker zijn van continuïteit. De kopieermachines van Ricoh garanderen een uitstekende doorvoer bij invoer van grote hoeveelheden papier. De hele dag door, met de zekerheid van optimale beeldreproductie.

Duurzame kopieerapparaten

Ricoh kopieermachines zijn gemaakt voor de toekomst en zijn een match met bedrijven uit diverse sectoren. Toekomstbestendige apparatuur die altijd werkt, dat is de kracht van Ricoh. Zo is elk kopieerapparaat uitgerust met grote papierlades, zodat er constant papier beschikbaar is. Je kopieert razendsnel rapporten en andere papieren: tot wel 136 pagina’s per minuut.

Bespaar op kopieerkosten

Kopieermachines van Ricoh werken met de dupliceertechniek en verbruiken daardoor aanzienlijk minder warmte en energie. Je bespaart zo flink op de kosten in vergelijking met traditionele kopieermachines. Bovendien gaat een kopieermachine van Ricoh altijd spaarzaam om met inkt. Zo haal je het maximale uit de toners.

Multifunctionele kopieermachines

Kies je voor de multifunctionele kopieermachines van Ricoh, dan kies je voor kwaliteit en gemak. Combineer kopiëren eenvoudig met scannen en printen. Een compact multifunctioneel apparaat van de beste kwaliteit.

Advies over kopieermachines bij jouw lokale Ricoh-expert

Ricoh is internationaal marktleider in printers en kopieermachines. Hiervoor levert Ricoh innovatieve producten en diensten, persoonlijk advies en uitstekende service. Onze lokale specialisten staan voor je klaar met uitgebreid advies over kopieermachines, slimme documentmanagementsoftware en multifunctionele printers.

Service en informatie

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een nieuw kopieerapparaat? Of wil je meer weten over de service van Ricoh? Neem dan contact op met Ricoh Document Center Brabant.

Neem contact op