040 - 820 02 13
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Cybersecurity

Een cyberaanval kost een MKB’er gemiddeld €78.700 per incident

Elke organisatie krijgt een keer te maken met cybercriminaliteit. Hoe vervelend ook; dat is een gegeven. Toch staat cyberweerbaarheid nauwelijks op de agenda van directies. Cyberdreigingen nemen echter sterk toe en worden steeds doelgerichter. Daarmee groeit de behoefte aan gespecialiseerde IT-kennis, die vaak niet binnen de organisatie aanwezig is. Nu is cybercriminaliteit nooit volledig te voorkomen, maar je kunt het risico dat je er slachtoffer van wordt wel aanmerkelijk verkleinen.

Geld en imago

Als directie, ondersteund door het IT-management, moet je erop toezien dat de IT-omgeving van jouw organisatie veilig is. Want jouw medewerkers kunnen – in het beste geval – nog zo goed bezig zijn; wanneer de IT-omgeving waarop zij inloggen niet voldoende beschermd is, kunnen de devices waarmee ze werken alsnog worden besmet. En dan zijn de druiven wel heel erg zuur. Naast de financiële schade heb je namelijk ook nog eens te maken met reputatieschade. Wanneer jouw klanten te horen krijgen dat jouw organisatie slachtoffer van cybercriminaliteit is geworden en dat hun gevoelige gegevens door cybercriminelen worden verhandeld, spreekt dat in elk geval niet in je voordeel.

Veilig en flexibel

Ons Security Advisory Center (SAC) is een zelfstandige afdeling, die los staat van onze operationele activiteiten. De dienstverlening is gericht op het analyseren van cyberdreigingen tot en met het uitvoeren van complete cybersecurity assessments. Daarbij is het doel om jou het juiste security advies te geven, dat aansluit bij de bedrijfsactiviteiten en -processen die zich in jouw organisatie afspelen.

Search & Destroy

Onze oplossingen zijn gericht op het voorkomen van (toekomstige) cyberdreigingen en – in het uiterste geval – het elimineren daarvan. Daarvoor hebben wij gestandaardiseerde en pasklare security solutions ontwikkeld, die snel en eenvoudig geïmplementeerd kunnen worden. Wij zorgen ervoor dat de oplossingen op maat en up-todate zijn. In de praktijk heb je er, voor een vast bedrag per maand, geen omkijken naar.

Essentieel veilig

De oplossingen voor jouw organisatie bouwen we op het fundament van het CIS-framework. CIS is een internationaal erkende standaard van securitymaatregelen, opgesteld door het Center for Internet Security (CIS). De grondslag van het CIS-framework is dat de cybersecurity van een organisatie in essentie op orde is, wanneer de betreffende maatregelen volledig zijn geïmplementeerd. Dat geeft rust.

Veilige IT-omgeving, veilige devices, veilige gebruikers

We beginnen met een ‘nulmeting’ om vast te stellen wat het cybersecurityniveau in jouw organisatie is. Daarbij kijken we niet alleen naar de IT-omgeving, maar ook naar de devices én de gebruikers. Vervolgens geven we aan hoe je de digitale veiligheid kunt verhogen met IT-oplossingen en/of aanpassingen in de werkwijze. We kunnen jouw medewerkers ook trainen in het herkennen van cyberdreigingen. Dan heb je er alles aan gedaan om de cybersecurity in jouw organisatie te optimaliseren en ben je maximaal beschermd tegen cybercriminaliteit.

Cybersecurity: laat je adviseren

Het beschermen van je kroonjuwelen (bedrijfsinformatie, intellectueel eigendom) tegen cybercriminelen is van essentieel belang. Maar waar begin je en hoe pak je dat aan?  Onze securityspecialisten helpen je op weg. Tijdens een kosteloze inspiratiesessie van 30 minuten (via Teams) vertellen we je meer over de meest voorkomende cyberdreigingen in het MKB en hoe je je hier tegen kunt wapenen. Uiteraard horen we graag waar jouw uitdagingen zitten. Samen komen we tot antwoorden om jouw organisatie veiliger en weerbaarder te maken tegen cybercriminaliteit.

Boek een 1-op-1 sessie