040 - 820 02 13
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Werken bij Ricoh Document Center Brabant

Ontdek de vacatures bij RDC Brabant in Eindhoven

Ben jij ambitieus, commercieel gedreven én wil jij werken bij een vooruitstrevende organisatie in jouw eigen regio? Ontdek de vacatures bij RDC Brabant in Eindhoven en solliciteer direct. Versterk ons team met jouw expertise en breng onze relaties verder!

Dit is werken bij Ricoh Document Center Brabant

Kom jij werken bij RDC Brabant? Dan kun je rekenen op betrokken collega’s. Plezier in het werk staat voorop. Net als wederzijds respect. Je gaat aan de slag in een uitdagende, competitieve omgeving. Waarbij je klanten helpt om digitalisering van hun documenten soepel te laten verlopen. Zo gaan we samen voor maximaal rendement voor onze relaties.

Bij RDC Brabant profiteer je van het beste van twee werelden. Doe je voordeel met de (inter)nationale expertise van Ricoh én met de betrokkenheid en kunde van je collega’s die de regio en onze relaties als geen ander kennen.

Hecht team, volop ontwikkelkansen

Versterk jij binnenkort ons team? Dan kun je rekenen op:

• een hecht team, bij een vooruitstrevende organisatie in Eindhoven.
• een dynamische en goede werksfeer.
• volop ontwikkelkansen en ruimte voor initiatief.
• de slagkracht van Ricoh als wereldmerk.
• mooie (secundaire) arbeidsvoorwaarden.

Over ons

Bij RDC Brabant zijn we specialist in printoplossingen en IT-diensten. Onze ambitie: organisaties in het midden- en kleinbedrijf efficiënter laten werken door informatie en documenten te organiseren en creëren. Vanuit ons mooie kantoor in Eindhoven bouwen we elke dag aan groeiende relaties met ruim 500 organisaties in de regio.

De ervaring van… salesprofessional Bart

Benieuwd hoe dat in de praktijk is, werken voor een Ricoh Document Center in de regio? Lees de ervaringen van Bart, salesproffesional bij één van de Ricoh Document Centers.

Ontdek de vacatures bij RDC Brabant in Eindhoven

Ben jij onze nieuwe aanwinst? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Open sollicitatie

Staat er geen geschikte vacature voor je tussen? Of ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplaats? Een open sollicitatie is natuurlijk altijd welkom! Stuur je cv en motivatie naar office@ricohbrabant.nl t.a.v. Jos de Greef & Eric Hekman. Dan ontvang je zo snel mogelijk een reactie van ons.

Openstaande vacatures

3 openstaande vacatures

Rol

Open sollicitatie

Functie

Fulltime

Locatie

Eindhoven

Rol

Ordercoördinator Backoffice

Functie

24/40 uur

Locatie

Eindhoven

Rol

Accountmanager IT & Document Solutions

Functie

Fulltime

Locatie

Eindhoven